Terugblik 2021

en vooruitblik 2022

4 januari 2022

Terugblikken op 2021 en vooruitkijken naar 2022

We staan aan de start van een nieuw jaar. Een jaar waarin veel gaat gebeuren. Voordat ze hun vizier op 2022 richten blikken Janneke Brink-Daamen (voorzitter raad van bestuur) en Chris Schubart (voorzitter medische staf) eerst nog terug op het afgelopen jaar waarin er mijlpalen zijn bereikt en waarin we ondanks de diverse coronagolven toch op koers zijn gebleven. En dat is echt een prestatie waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Ook vertellen ze wat onze doelen voor het nieuwe jaar zijn. Tot slot presenteren ze nog onze nieuwe kernwaarden: met liefde, met lef & met plezier.

 

Tergooi MC is een ziekenhuis in beweging. Niet alleen wordt er hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwbouw. We bouwen ook verder aan onze visie ‘Zorg moet dichterbij‘ waarin we de zorg dichterbij de patiënt brengen: in het ziekenhuis als het moet, thuis als het kan. Daar gaan we in 2022 mee door.

Start fondsenwerving

In 2022 wordt ook een start gemaakt met de fondsenwerving. Op sommige plekken willen we het nieuwe Tergooi MC na de oplevering nóg mooier maken. Wencke Fassbender (communicatie & fondsenwerving) en Stephan Versteege (bouwdirecteur) vertellen er meer over.

Nieuwe kernwaarden: met liefde, met lef & met plezier

Ook bouwen we in 2022 verder aan de manier waarop we met elkaar willen samenwerken. Een goed voorbeeld hiervan is het het instemmingsrecht voor verpleegkundigen waar we in 2021 een start mee maakten en waarover Stephanie Pappot, voorzitter van de verpleegkundige raad, meer vertelt. We willen van Tergooi MC een plek te maken waar medewerkers hun professie optimaal kunnen uitvoeren, zichzelf kunnen zijn en dat kunnen doen waar ze goed in zijn. Om deze missie te ondersteunen hebben we nieuwe kernwaarden geformuleerd (‘met liefde, met lef & met plezier’) die Chris Schubart en Janneke Brink-Daamen uitgebreid toelichten.

Deel dit bericht:

E-mail nieuwsbrief