Hand- en Polscentrum

Tergooi MC Clinics

Hand- en Polscentrum

Hand- en Polscentrum van Tergooi MC

Handen zijn erg belangrijk voor de mens. Met je handen kun je voor jezelf zorgen, maar ook werken en hobby’s uitoefenen. Met je vingers kun je heel ingewikkelde fijnzinnige bewegingen maken, denk bijvoorbeeld aan een pianist. Dit houdt ook in dat handen complex in elkaar zitten. Een grote hoeveelheid grote en kleine bloedvaten, zenuwen, spieren, pezen, botjes en gewrichten zorgt ervoor dat handen goed kunnen functioneren. Bij letsel of een aandoening aan uw is het belangrijk om de hulp van een specialist met kennis van zaken in te roepen. De hand- en polsspecialisten van Tergooi MC Clinics staan voor u klaar.

 

Het Hand-en Polscentrum van Tergooi MC Clinics is gespecialiseerd in de behandeling van alle aandoeningen aan hand, pols en vingers. Tijdens het eerste consult kan er direct aanvullend onderzoek worden gedaan, waarvan u ook meteen de uitslag krijgt. Daarna bepaalt uw behandelend arts direct welke behandeling u nodig heeft.

De voordelen van het Hand- en Polscentrum

Met uw keuze voor het Hans- en Polscentrum bent u verzekerd van behandeling dicht bij huis en van de veilige zorg van ons ziekenhuis dat 7 dagen per week 24 uur ber dag geopend is. Indien nodig kan er uitgebreid onderzoek worden verricht van uw hand of pols door middel van een CT- of een MRI-scan. Alle behandelingen bij het Hand- en Polscentrum van Tergooi MC Clinics worden vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit het basispakket.

Ons team

Informatie over aandoeningen, onderzoeken en behandelingen

Patiënteninformatie
van deze afdeling

‘Ik kan met een gerust hart, naar eer en geweten dr. Rooijens van harte aanbevelen mocht u een operatie moeten ondergaan aan de ziekte van Dupytren.’

Cijfer:

9
.6