Speciale oorkonde

voor Wilgetoren

4 maart 2022

Speciale oorkonde voor basisschool de Wilgetoren als dank voor sponsorloop
De trotse leerlingenraad samen met meester Koen en de delegatie uit Tergooi MC

Speciale oorkonde voor basisschool de Wilgetoren als dank voor sponsorloop

Vrijdag brachten wij een bezoek aan basisschool de Wilgetoren om ze officieel te bedanken. In november organiseerde de school een sponsorloop om het bezoek en verblijf van kinderen in ons ziekenhuis te veraangenamen.

 

De leerlingenraad en meester Koen van Praag namen een speciale oorkonde in ontvangst. Vervolgens gingen ze in gesprek met kinderarts Carole Lasham, secretaris raad van bestuur Ryanne Vlak en voorzitter van de raad van bestuur Janneke Brink-Daamen. Daarbij spaken ze over de uitwerking van de ideeën die de kinderen vorig jaar tijdens een brainstorm met artsen en de raad van bestuur bedachten. Tot slot gaven Sofie, Ea, Quahneah, Logan, Joris en Matien van de leerlingenraad onze delegatie een rondleiding door de school.

Lees ook: Sponsorloop leerlingen de Wilgetoren voor kinderen in Tergooi MC

Gastcolleges door artsen

De banden tussen de Wilgetoren en Tergooi MC zijn hecht. Het begon ooit begon met een spontane tekeningenactie voor de Kinderafdeling. Dat kreeg een vervolg met gastcolleges door onze artsen. Daarbij gaf kinderarts Carole Lasham voorlichting over de gevolgen van roken op je gezondheid. Dermatoloog Alice Langeveld en physician assistant Marjet Niessink gaven later een gastcollege over het verstandig omgaan met de zon.

Speciale oorkonde voor basisschool de Wilgetoren
De oorkonde voor basisschool de Wilgetoren

 

Deel dit bericht:

E-mail nieuwsbrief