Hoogste punt

zorgkliniek

7 april 2022

Voorzitter raad van bestuur Janneke Brink-Daamen en dermatoloog Alice Langeveld hijsen de vlag.

Viering hoogste punt zorgkliniek

Op donderdag 7 april 2022 werd het bereiken van het hoogste punt van de zorgkliniek van Tergooi MC gevierd. In dit aparte gebouw, dat direct naast het nieuwe ziekenhuis staat, komen de poliklinische zorg van de specialismen dermatologie (inclusief Spatadercentrum), plastische chirurgie (en Hand- en Polscentrum), kaakchirurgie, KNO en oogheelkunde, de Diagnosestudio, het Esthetisch Medisch Centrum en de kantoren van een deel van de stafafdelingen van Tergooi MC.

 

Het gebouw heet vooralsnog de zorgkliniek, maar het krijgt nog een definitieve naam. Tergooi MC gaat in dit gebouw een breed scala aan zorg leveren, van poliklinische consulten tot aan diagnostische onderzoeken. Het gebouw is ontworpen door Wiegerinck architecten en daarmee geheel passend bij het hoofdgebouw en bij de omgeving.

Tweede kwartaal van 2023 in gebruik

Met het bereiken van het hoogste punt van de zorgkliniek zetten we opnieuw een belangrijke stap voorwaarts in het realiseren van het nieuwe ziekenhuis. Tergooi MC neemt het gebouw in het tweede kwartaal van 2023 in gebruik, gelijk met het nieuwe hoofdgebouw.

 

Deel dit bericht:

E-mail nieuwsbrief