Naar Tergooi MC Hilversum via Soestdijkerstraatweg

1 juni 2022

Naar Tergooi MC Hilversum via Soestdijkerstraatweg

Vanaf dinsdag 7 juni vervangt de gemeente Hilversum in de omgeving van Tergooi MC locatie Hilversum het riool. Ook in de zomervakantie gaan de werkzaamheden door. Tergooi MC is vanaf dat moment voor auto’s alleen bereikbaar via de Soestdijkerstraatweg. Tijdens de werkzaamheden blijft wel een voetpad beschikbaar, waar afgestapte fietsers ook gebruik van kunnen maken.

 

De Soestdijkerstraatweg is straks ook de entree naar de hoofdingang van de nieuwbouw van Tergooi MC. In verband met de geplande wegwerkzaamheden neemt het ziekenhuis daar nu al een voorschot op: de toegang tot het terrein aan de Soestdijkerstraatweg is vanaf 7 juni de entree naar Tergooi MC. Gedurende de werkzaamheden aan de riolering en de straten wordt de bewegwijzering op de ANWB-borden naar Tergooi MC locatie Hilversum hierop aangepast. De bedoeling is dat dit ook na de werkzaamheden voor patiënten, medewerkers en bezoekers de hoofdentree blijft.

In fases

De aannemer voert de werkzaamheden uit in fases. Als eerste gaat de kruising Van Riebeeckweg-Zeevaertweg op de schop. Daarna volgen andere straten in de wijk rond Tergooi MC. Naar verwachting is het ziekenhuis in augustus weer bereikbaar via de Van Riebeeckweg, maar de hoofd-entree blijft via de Soestdijkerstraatweg. Rond oktober zijn alle wegwerkzaamheden rond het ziekenhuis afgerond.

Lees meer over wegwerkzaamheden.

Deel dit bericht:

E-mail nieuwsbrief