E.V. Jansen Schoonhoven

Verpleegkundig reumaconsulent i.o.

Elisabeth Jansen Schoonhoven
Verpleegkundig reumaconsulent i.o.

In Tergooi sinds: 2023

‘Als verpleegkundige met de specialisatie Reumatologie ben ik toegewijd aan de zorg voor patiënten met diverse reumatische aandoeningen. Mijn keuze voor dit vakgebied komt vanuit een grote interesse voor het menselijk lichaam en mijn passie om patiënten te helpen en te ondersteunen in zowel goede als uitdagende tijden.

Momenteel ben ik werkzaam op de Polikliniek Reumatologie, waar ik betrokken ben bij de behandeling van complexe casussen met betrekking tot auto-immuunziekten. De uitdagingen die gepaard gaan met deze aandoeningen en de fascinatie voor hoe het lichaam reageert op dergelijke situaties hebben mij gemotiveerd om mij te specialiseren in dit specifieke domein.

Mijn drijfveren om verpleegkundige te worden en mijn keuze voor de Reumatologie komen samen in mijn streven naar continue groei. Tergooi MC biedt mij niet alleen een prettige werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Op korte termijn hoop ik mijn expertise in de Reumatologie te verdiepen en op lange termijn streef ik ernaar een master te volgen als Physician Assistant. Met mijn focus en mijn wens om door te groeien, hoop ik de komende jaren een bijdrage te leveren aan hoogwaardige zorg en innovatie in mijn vakgebied.’

Aandachtgebieden

  • Elisabeth is betrokken bij de behandeling van complexe casussen met betrekking tot auto-immuunziekten.