Tergooi licht nieuwbouwplannen toe aan gemeenteraden

23 februari 2017

Tergooi licht nieuwbouwplannen toe aan gemeenteraden

Om de kwaliteit van zorg in de regio Gooi- en Vechtstreek te garanderen werkt Tergooi de komende jaren aan één nieuwe hoofdlocatie in Hilversum. Daarom besloot Tergooi al in 2011 de acute, intensieve en complexe zorg in de toekomst te concentreren op de hoofdlocatie in Hilversum. Ook is besloten tot het inrichten van twee regiozorgcentra: één in de regio Blaricum en één in de regio Weesp. De precieze invulling van deze regiozorgcentra werken we de komende maanden uit.

 

Dat schrijft Tergooi in een brief aan de gemeenteraden in de regio.Tergooi maakt de hoofdlocatie in Hilversum en de regiozorgcentra onderdeel van het totaalpakket aan zorg dat in de regio wordt aangeboden. Een deel van die zorg organiseren we, samen met onze zorgpartners en ondersteund door e-health, in de buurt van onze patiënten.

Tot 2021 blijft locatie Blaricum in gebruik. In de tussentijd wordt het gebouw wel te koop gezet en gaan we op zoek naar een geschikte en goed bereikbare locatie voor het regiozorgcentrum dat we vanaf 2021 in de regio Blaricum willen inrichten. Ook aan de invulling van het regiozorgcentrum in Weesp wordt gewerkt.

De plannen gaan gepaard met veranderingen en bieden nieuwe kansen. Ook in de toekomst staat Tergooi garant voor goede zorg in de regio. Daar is het Tergooi uiteindelijk om te doen.

Deel dit bericht:

E-mail nieuwsbrief