Première documentaire ‘Wij Zijn Viore’


16 oktober 2024

Première documentaire ‘Wij Zijn Viore’

Op woensdag 16 oktober vindt in het Filmtheater te Hilversum de première plaats van de documentaire ‘Wij Zijn Viore’. Deze bijzondere film belicht de persoonlijke verhalen van bezoekers van Viore en laat de kijker ervaren en voelen wat Viore kan betekenen voor mensen die geraakt zijn door kanker.


Ruim een half jaar hebben de documentairemakers bezoekers van Viore gevolgd, zowel binnen als buiten het centrum. Het resultaat is een documentaire van ruim 33 minuten, waarin de kijker wordt meegenomen in de persoonlijke verhalen van bezoekers. Het is een film die raakt, waarin de kracht van verbinding en Positieve Gezondheid centraal staat.

Kaartjes voor de première van de documentaire kunnen worden gereserveerd via www.wijzijnviore.nl. Op deze site is ook een trailer van de documentaire te zien. Het bekijken van de documentaire in het Filmtheater is een mooie laagdrempelige én bijzondere manier om te ervaren wat Viore kan betekenen voor mensen die geraakt zijn door kanker. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor een bedrag ‘wat het je waard is’.

Meer informatie

  • Datum première: 16 oktober 2024
  • Aanvang: 19.00 uur
  • Locatie: Filmtheater Hilversum
  • trailer en kaartjes: wijzijnviore.nl

Deel dit bericht: